Alla inlägg den 26 februari 2012

Av Lars Josefsson - 26 februari 2012 09:39

HEJ!

 

Klarblå himmel och sol. Det var vad jag kunde skriva i väderanteckningarna idag. Sådant får mig på bra humör tycker jag. Solljuset ger ny energi och livslust känner jag. Nu är det bara värmen som fattas, sen trivs jag som allra bäst.

 

Snön här i Gunnebo har börjat försvinna mer och mer nu, och snart är boulebanan redo igen. I dag skall jag träffa lite människor i lokalerna igen. Plus att jag skall försöka skriva lite nya sagoteman, och fantasyteman som kan ge mig ny inspiration till nya berättelser.

 

I övrigt hinner jag nog inte mycket mer denna dag. Det är ju söndag idag, och allt för mycket skall man ju inte heller göra på en söndag. Lagom är bäst.

 

Jag var lite förkyld och hängig igår, men det har faktiskt blivit bättre till idag. Det går alltid en massa förkylningar så här års, så det får man leva med. Så länge jag är frisk i övrigt skall jag inte klaga. Det kunde säkert ha varit mycket värre.

 

I morgon skall jag till stan igen. Jag tänkte försöka handla lite när jag ändå är där tänkte jag. I övrigt händer det inte så mycket denna dag, mer än att jag skall njuta av det fina vårvädret.

 

Så ha det nu bra alla hopa, så skriver jag snart igen.

 

Lasse 

Ovido - Quiz & Flashcards