Alla inlägg den 15 februari 2012

Av Lars Josefsson - 15 februari 2012 14:02

HEJ!

 

Nu räcker det med snö tycker jag. Nu vill jag inte ha mer. Men det var värst vad mycket ljuset har kommit tillbaka nu. Det tycker jag är mest positivt. I stället för att skriva kolmörk i mina väderprognoser nu vid sju på morgnarna, så skriver jag halvmörkt, och med tillägget att det är klarblå himmel eller mulet.

 

På fredag är det pension igen, och jag skall försöka handla lite i vanlig ordning. Men fram till dess skall jag försöka göra lite nytta här i min skrivarlya med fler sagor och noveller, och kanske något annat som andan faller på.

 

Det är snart dags att trycka upp lite mer av allting här nu. Det mesta av sagohäftena börjar ta slut. Väldigt många av dessa har jag gett bort till barn som bor här i Gunnebo. Å så vitt jag vet har dessa varit omtyckta.

 

Men jag skulle behöva ett helt gäng med duktiga bildillustratörer för att kunna skapa allt jag vill. Men sådana är väldigt svårfåtagna på har jag märkt. Problemet med allt det här är, att jag inte är så rik, och att jag inte kan betala så mycket för det.

 

Annars är viljan stor att skriva nya sagor och fantasy och trycka upp åt alla som vill läsa det. Jag skriver för mitt sanna nöjes skull, och har inte några som helst planer på att försöka bli rik på det här.  

 

Att skriva är en livsstil, något som jag gör för att jag helt enkel gillar det. Men nu skall jag sluta skriva här och börja med annat denna dag. Ha det bra alla hopa!

 

Lasse

Ovido - Quiz & Flashcards