Alla inlägg den 13 februari 2012

Av Lars Josefsson - 13 februari 2012 14:36

HEJ!

 

Jag tycker jag är lite sömnig idag. Dels är det soligt ute, och våren känns vara på väg. Sedan blev det kanske någon liten öl för mycket igår kväll. Men det tänker jag inte berätta.

 

Hur eller hur skall jag i alla fall sova lite tidigare ikväll. Så jag blir piggare till i morgon. Jag hade besökare under helgen, och det blev några kvarglömda öl som stod där och skräpade i ett skåp. Så jag tänkte som så, att där kan dom ju inte stå och skräpa. Så jag drack ur dom istället.

 

Dessutom var jag lite för sömnig igår efter att ha varit chaufför under natten till igår. Så det blev aldrig av att jag skrev i bloggen igår. Nu väntar jag på våren med värme och sol, och ju fler ljusa timmar per dygn det blir, ju lättare har jag att finna feeling för allt, och för att skriva.

 

Jag har lite svårt med det där med mörka dagar, och får inte lika mycket gjort under vintern, som jag får under sommarhalvåret.

 

I går var det några plusgrader under dagen. Det tyckte jag var skönt. Hoppas det snart vänder nu, och blir lite varmare ute.

 

Nu är klockan halv tre, och jag måste börja med lite andra sysslor. Så ha det bra alla hopa, så skriver jag snart igen.

 

Lasse

Ovido - Quiz & Flashcards