Alla inlägg den 30 januari 2011

Av Lars Josefsson - 30 januari 2011 17:51

HEJ!

 

I dag är det söndag igen, och jag har nyligen tagit bort en gammal blogg som jag ändå inte använder. Jag tycker att denna bloggen räcker, så jag inte splittrar upp mig för mycket med allting. Veckorna är ofta väldigt krävande med alla sysslor med datorservice och annat som står på listan.

 

Några sagor eller fantasy har det heller inte blivit skrivet på ett tag. Det har varit alldeles för mycket att göra hela tiden. Men i kväll hade jag satt mig för att jag skulle skriva några rader i alla fall.

 

Det har varit jättefint väder ute idag med sol. Ja..a, för nog märks det redan att det håller på att bli ljusare ute. Strax efter klockan sju varje morgon kan jag se att solens ljus sakta smyger sig på. Det tycker jag är superskönt faktisk, då vet jag, att nu är våren på väg.

 

Annars inget nytt i lilla Gunnebo, allt lunkar på i sitt vanliga lugn. I morgon skall jag lägga ut lite fler lappar i affären om min verksamhet. Dom jag lade ut sist har redan tagit slut. Å det har börjat ringa folk från överallt här i trakterna. Det är kul tycker jag.

 

Förhoppningsvis blir det lite lugnare nu i veckan så jag hinner med att skriva lite mer i bloggen här. Jag kan ju använda lediga stunder mitt på dagarna för att skriva lite. Men nu får ni ha det bra alla hopa, skriver jag snart igen.

 

Lasse

Ovido - Quiz & Flashcards