Alla inlägg den 1 januari 2011

Av Lars Josefsson - 1 januari 2011 15:26

HEJ!

 

Så var det ett nytt år igen då. I går satt jag hemma och firade nyår tillsammans med mina katter Rakkis och Snuttan. Men så hemskt var det nu inte att vara ensam. Under kvällens lopp hade jag fullt upp med att svara på alla nyårshälsningar som kom via sms. Så det kändes inte så ensamt.

 

Idag har jag vilat ganska mycket efter gårdagens uppesittande, och jag har bara skrivit lite dagbok hemma, och några ord i dagboken i skrivarlyan. Så det har inte varit alltför mycket aktivitet på mig idag.

 

Men det är ju bara nyårsdagen än, så att börja jobba med någonting nu vill jag inte. Det får vara tills på måndag nu tycker jag. Men att skriva kan jag inte låta bli i alla fall. Det är som ett livselixir för mig hela tiden.

 

Men att vara förtidspensionär som jag är, kan ibland vara lite bistert med ekonomin. Det är hela tiden det som är bromsklossen i mitt författande tycker jag. Vad jag skulle vilja göra under detta nya år, att ge ut en, eller ett par av mina sagor eller fantasy.

 

Men att hitta en bildillustratör har låtit sig dröja. Men i år skall jag min själ skaffa fler kontakter runt om mig för att försöka finna någon till det tänkte jag. Ni som läser detta kan kanske tipsa mig om någon som är bra på att teckna. Jag skulle bli jätteglad då.

 

Snart blir det ljusare ute nu, det tycker jag är skönt. Jag riktigt ser fram mot det nu. Med ljuset kommer även lusten att jobba, och allt känns mycket lättare då. Men nu skall jag börja med annat här denna dag. Så har det nu bra alla hopa, så skriver jag snart mer igen.

 

Lasse

Ovido - Quiz & Flashcards