Alla inlägg den 3 januari 2011

Av Lars Josefsson - 3 januari 2011 15:51

HEJ!

 

Det är den tredje januari idag, och jag tycker nog det känns rätt bra att vecka nr. 1 har börjat, och alla vardagar kan börja rulla på igen som vanligt. Dagen har börjat med lite dagboksskrivande i vanlig ordning, men nu börjar jobbet på allvar att göra min verksamhet lönsam, och att skapa ett bra koncept med idéer som kan förverkliga detta.

 

Jag bor i ett litet samhälle som heter Gunnebo, och som är en förort till Västervik. Kanske finns det inte så många lycksökare som vill ge ut egna böcker här. Men nog skulle jag kunna göra visitkort och andra sorters publikationer åt folk som behöver hjälp med sådant.

 

Funderingar som att starta ett IT-kaffe har också funnits med på listan. Jag tänkte rigga upp några datorer för att hjälpa äldre människor med att surfa på nätet och lära sig lite om datorer, och till en human kostnad.

 

Funderingar har också funnits att göra en liten reklambroschyr där jag beskriver min verksamhet och vilka arbeten folk kan få hjälp med och så vidare. Att vara för smal i utbudet håller inte. Så nu måste jag sätta mig i tänkarstolen och fundera ut ett bra koncept snabbt som ögat.

 

Under detta år måste jag också försöka hitta en bildillustratör, eller helst två, så jag har lite att välja mellan.

 

Jag har också funderat på att ta lite bilder från trakten där jag berättar vad som händer här i samhället och lägga ut här i bloggen.

 

Har någon en bra idé är ni välkomna med tips och förslag om idéer. Men nu måste fortsätta med annat här denna dag. Så har det nu bra alla hopa, så skriver jag snart igen.

 

Lasse

Ovido - Quiz & Flashcards