Alla inlägg den 13 januari 2011

Av Lars Josefsson - 13 januari 2011 14:57


HEJ!

 

I dag är det torsdag igen, och jag har nyligen satt mig framför datorn för att skriva lite i bloggen. Klockan är 14:33 för stunden, och jag har haft ett besök av en kund på förmiddagen. Men i övrigt har det varit lugnt denna dag.

 

När jag var i affären idag lade jag ut lite lappar om mitt datortek för äldre människor. Det finns en liten fikahörna där med bord och stolar. På ett av borden lade jag några stycken av dessa lappar. Så jag får se om det ger något resultat.

 

Men i övrigt är det en ganska smal väg att marknadsföra sig med enbart ett bokförlag. Jag har en fast kund till förlaget som regelbundet ger ut sina dikthäften. Men nu är det dags att både marknadsföra min datorverkstad och mitt datortek.

 

Att inte vara på den öppna arbetsmarknaden på allvar med antingen en anställning eller företag som ger full sysselsättning och uppehälle, gör att man tappar så mycket av den sociala kontakten med omvärlden. Så för mig känns detta som ett steg i rätt riktning så jag kan skapa ett social nätverk där jag bor nu.

 

Innan bodde jag i ett litet samhälle som heter Totebo. Men kände att jag ville bo närmare civilisationen och flyttade därför till Gunnebo som är en förort till Västervik. Här trivs jag mycket bättre, och kan nästan när som helst ta antingen bussen eller den lånebil som finns för oss som bor här, till stan som ligger 9 kilometer härifrån.

 

Men för den som undrar, är jag från början uppvuxen i staden Nybro som ligger 3 mil väster om Kalmar. Där bodde jag fram till 1983 då jag var 28 år. Sedan har jag bott på Öland i 14 år innan jag kom till Västerviks kommun.

 

Så jag har i hela mitt liv hållit mig i Kalmar län i alla fall, men rört mig lite hit och dit under årens lopp. Nå..väl, nu har jag använt lite mellantid till att skriva lite i min blogg denna dag.

 

Så har det nu bra alla hopa, så skriver jag snart igen.

 

Lasse

Ovido - Quiz & Flashcards