Alla inlägg den 25 maj 2012

Av Lars Josefsson - 25 maj 2012 10:36

HEJ!


Ja..ha, i dag är det redan den 25 maj 2012. Det hann att gå en ett tag innan jag kom tillbaka till bloggen igen. Jag har varit i Långtbortistan i mina tankar ett tag nu. Men nu är jag tillbaka igen. (Nästan i alla fall)


Det är soligt och fint ute med klarblå himmel denna dag, och ja stortrivs. Klockan är för stunden 10:22 nu, och jag skall snart ner till min skrivarlya och fortsätta skriva där istället.


För stunden har jag inget Internet där nere. Pengarna räckte helt enkelt inte till allt jag ville denna period. Men egentligen, vad spelar pengar för roll i livet? Om man bara trivs med sin tillvaro.


Just nu känner jag det så. Å för stunden trivs jag med det mesta i livet. Men nästa månad skall jag skaffa Internet där nere också. Det är inte alltid så kul att vara utan det där.


Så mycket sagor eller dikter har det inte heller blivit under denna period. Men tids nog skall jag starta med skrivandet igen. Det har mest blivit dagboksskrivande under en period nu. Men även det känns viktigt för mej.


Ville egentligen bara säga HEJ! Nu är jag tillbaka igen. Ha det bra alla hopa så skriver jag snart igen.


Lasse

Ovido - Quiz & Flashcards