Alla inlägg den 10 maj 2012

Av Lars Josefsson - 10 maj 2012 09:35

HEJ!


Ja, det är hela tio dagar sedan jag sist skrev något. Det var värst då! Veckan som har gått har försvunnit med en förfärlig fart. I fredags i förra veckan hade jag besök av en tjej som jag inte hade sett på nio år. Det var jättemysigt tycker jag. Himmel vad mycket vi hade att prata om. Den saken är klar.


Det var jätteroligt att ses igen. Nog om detta nu, det är soligt och fint som sjutton ute nu. Så mellan varven brukar jag sitta ute på dagarna nu, och bara njuta av solen och alla fåglar som kvittrar och ha det bra.


Nu är det min årstid känner jag, då trivs jag. Men för att beskriva denna vecka har det varit mycket att göra hela tiden, så att skriva har inte funnits så mycket tid till nu. Men snart lugnar det ner sig så jag kan fortsätta där jag slutade sist.


Jag börjar bli sugen på att trycka upp det sista sagohäftet nu. Det måste snart hända något känner jag. Snart har jag nog råd att göra det tror jag. Så det skall bli kul.


Idag kommer det antagligen lite besökare till mig i vanlig ordning, så jag får skynda mig på nu att bli klar känner jag. Ha det nu bra alla hopa, så skriver jag snart mer igen.


Lasse

Ovido - Quiz & Flashcards