Alla inlägg den 27 maj 2011

Av Lars Josefsson - 27 maj 2011 13:14

    


HEJ!


I går fick jag äntligen mitt första sagohäfte klart sedan ett uppehåll i mitt utgivande i hela tolv år. Så nu var det dags att ge ut ett nytt sagohäfte med titeln ”Fnallabeter”. Ja nu undrar ni säkert vad en Fnallabet är för något. För att få veta det får ni läsa sagan sedan när jag får den upptryckt i nästa vecka.


Jag vet ännu inte exakt vad den kommer att kosta. Men en sak är säker. Den kommer inte att bli så dyr. Nu har jag kommit in i en period av arbetslust, och kommer inom kort att göra ytterligare ett nytt sagohäfte. Exakt vad det kommer handa om, vet jag inte än. Men det märker vi.


Men för att avslöja något om vad denna saga handlar om, kan jag säga att det handlar om en liten trollpojke som inte vill gå i skolan. Resten får ni läsa själva sedan. Att hitta en bildillustratör var inte heller det lättast skall ni veta. Men jag hoppas att jag får lite mer hjälp från den jag nu har funnit, med namnet Ulf Axelsson, och som bor i Mönsterås.


I övrigt inget nytt under solen denna dag här i Gunnebo. Det är mulet och grått som bara den, och jag föredrar att sitta inne och skriva idag. Bilden på sagohäftet är inte så bra. Men jag har ingen bra kamera, och jag är ingen bra fotograf heller. Men det får duga i alla fall.


Nu måste jag skynda vidare med skrivandet denna dag. Så ni får ha det bra nu alla hopa, så skriver jag snart igen.


Lasse

Ovido - Quiz & Flashcards