Alla inlägg den 25 maj 2011

Av Lars Josefsson - 25 maj 2011 13:46

HEJ!


I förgår hittade jag ett intressant tema att skriva efter tyckte jag. Jag fann bilder på skelett från forntidens jättar Nefilim. Jag blev jätteglad över att ha funnit fakta om det här, och blev jätteivrig att söka efter mer.


Det hade ju varit något att skriva om tänkte jag. Men lyckan och ivern försvann mer och mer då jag fann att detta bara var en myt. Bilder på skelett av dessa vara fejkade. Allt bara för att skapa berättelser som säljer.


Har jag fel vill jag att ni som läser detta berättar det för mej i så fall. Men av vad jag kunde finna var det som jag skrev. Det hade ju annars varit något i hästväg att skriva sagor och fantasy av.


Nå..ja, jag kommer säkert på fler sagoteman denna vecka eller i det närmaste, så det ordnar sig med det. Annars inget nytt under solen här i Gunnebo. Det blåser som sjutton denna dag. Så har man hatt, får man nog hålla i den ordentligt.


Klockan är 13:45 för stunden, och jag skall börja med skrivandet och författandet igen. Så ha det nu bra alla hopa, så skriver jag snart mer igen.


Lasse

Ovido - Quiz & Flashcards